Inspiration med mursten

Att utsmycka din trädgård eller uteplats med en fin mur i sten kan ge ett ordentligt lyft för helhetsintrycken av ditt hem. Vare sig du endast vill bygga en lägre mur kring en rabatt eller en högre mur som avskärmar din trädgård från vägen utanför, så kan det vara bra att kika runt på hur andra har gjort innan man sätter igång. På så sätt kan man undvika problem som andra har råkat ut för och kanske kan man få en idé som man inte ens hade tänkt på innan.

>> Köp din natursten hos Golvpoolen

298291439_1aebaf8ae4Det finns idag en mängd fina trädgårdar och parker som man kan besöka i vårt avlånga land. Om du tar dig en promenad i någon av dessa kommer du troligen att stöta på någon slags mur som kan inspirera dig inför ditt egna bygge. Om du inte vill behöva resa långa vägar så kanske det till och med kan räcka med att ta en tur runt i det egna villaområdet för att se om någon av dina grannar har använt sig av mursten i sina trädgårdar.

Det finns också flera bra tidningar som behandlar ämnet hus och hem som du kan använda dig av i inspirationssyfte. Även på nätet finns det flera bra sätt att hitta tips på hur just din mur ska se ut. Antingen så kan du besöka någon av alla kända bildkanaler på nätet som Flickr eller Pinterest där du enkelt kan göra sökningar på kringliggande termer för att få fram inspirerande bilder. Sedan kan du också besöka olika bloggar som berör ämnet där du utöver inspiration kanske kan hitta bra tips på hur du ska gå till väga med att bygga din mur. Att inspireras utav andra är det inget fel med, utan ett bra sätt att få kreativiteten att flöda. Att ta inspiration behöver inte betyda att man kopierar någon annans idé rakt av, utan att man gör den till sin egen. Det kan handla om allt ifrån tips på bra förvaring till ett färgval som du gillar.